Senteret sitt bannerbilde

Åpningstider romjulen.

19. desember 2018

Legekontoret holder stengt julaften, første -og andre juledag. Kontoret er åpent til vanlig tid torsdag og fredag i romjulen. Kontoret er stengt nyttårsaften og første nyttårsdag. Vi er åpen til vanlig tid fra onsdag 2 januar.

Sesongens influensa vaksine.

16. oktober 2018

Vi mottar sesongens influensa vaksine mandag 22.10.18. Man trenger ikke å bestille time for setting av denne. Man kan komme innom kontoret mellom kl 08:30 - 11:00 og mellom kl 12:30 - 14:00 mandag til fredag. Vaksinen koster 180 kr og er forbeholdt dem som er i risikogruppen.

 

Influensavaksine anbefales spesielt for: 

 • Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester). Gravide i 1. trimester med annen tilleggsrisiko skal også få tilbud om influensavaksine
 • Beboere i omsorgsboliger og sykehjem
 • Alle fra fylte 65 år
 • Barn og voksne med:
  • diabetes type 1 og 2
  • kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt
  • kronisk nevrologisk sykdom eller skade
  • nedsatt immunforsvar
  • svært alvorlig fedme (KMI over 40)
  • annen alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege

I tillegg anbefales influensavaksine til:

 • Helsepersonell som har pasientkontakt.
 • Husstandskontakter til immunsupprimerte pasienter
 • Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser.

HPV vaksinen er nå kommet.

28. oktober 2016

HPV vaksinen er et gratis tilbud til kvinner født i perioden 1991 til 1996. Vaksinen består av 3 doser. Andre dose gis minst 1 måned etter første dose, tredje dose gis minst 5 måneder etter andre dose.

Det er ikke nødvendig å bestille time for setting av vaksinen. Du kan komme innom kontoret mandag til fredag mellom kl 08:30 - 10:30 og mellom kl 12:30 - 14:00. Du må sitte på kontoret i 20 minutter etter at vaksinen er satt.

Datasystem

20. september 2016

Vi bruker datasystemet Infodoc plenario.

Parkering

14. april 2015

Vi informerer om at det dessverre ikke er noen parkeringsmuligheter for pasienter ved vårt legekontor. Nærmeste parkeringhus er Bystasjonen, da Jægerbygget nå er stengt.

Akuttimer

15. februar 2011

Hver dag har vi holdt av timer for problemstillinger som må avklares samme dag. Disse timene bestilles via telefon fra kl. 08:00 hver dag (ikke SMS eller Internett). Gi beskjed om at du trenger en akuttime og hva det gjelder. Dersom din fastlege ikke er tilgjengelig når du trenger time samme dag vil du få komme til hos en av de andre legene.

Tidspkt for akuttime er kl 11:00-11:40  og 13:30-14:00. Akutte livstruende sykdommer tas selvsagt imot med det samme.

Varighet av akuttime er som oftest ca 5-10 minutter. Problemstillinger som kan vente blir ikke behandlet der og da, man må komme tilbake for disse.

 

Angående faktura

4. november 2010

Vi anbefaler alle våre pasienter å betale kontant eller med kort for våre tjenester.

Ved utskrift av faktura/giro vil det bli lagt til et gebyr.

All fakturering og innkreving administreres av Melin medical. Dersom du ber om å få betalt via faktura, samtykker du i at ditt navn, adresse, telefonnummer, besøksdato og det forhold at du har vært i kontakt med legen overføres til Melin medical.