Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Vaksinasjon

20. september 2022

Influensavaksine
Influensavaksinen kommer i uke 43 (24. oktober). Vi tilbyr vaksine til våre pasienter som er i risikogruppene, enten ved samtidig legetime eller ved å melde seg i luka tirsdag, torsdag eller fredag i tidsrommene 08:30-11:00 og 12:30-14:00.

Influensavaksinen var gratis i 2021, men regjeringen har bestemt at i år må alle betale for vaksinen og setting av den. Prisen for dette vil være 295,- kroner.
 

Koronavaksine
Vi tilbyr en ny oppfriskningsdose med koronavaksinevaksine til alle over 65 år og pasienter med kronisk sykdom som gir økt risiko for alvorlig forløp av Covid-19. Dette vil i praksis gjelde de som fikk koronavaksine hos oss i 2021. Dersom man har hatt Covid-19 i år bør man vente 3-4 måneder før man får vaksine for at vaksinen skal ha god effekt.

De som ønsker vaksine kan bestille time for dette, helst gjennom å sende en timebestilling via helsenorge.no. Koronavaksine kan gis samtidig som vanlig influensavaksine.

Vi vaksinerer i tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. Vi får vaksiner fra Bergen kommune, og til oppfriskningsdose brukes en oppdatert vaksine fra Pfizer/BioNTech, Comirnaty Original/Omicron BA.1, som er bedre tilpasset de virusvariantene som sirkulerer nå. 

Andre vaksiner
Dersom du har behov for andre vaksiner kan du ta det opp med din fastlege.

Helsenorge

13. mars 2020

Vi har nå tatt i bruk Helsenorge. Dette er en sikker og enkel måte å komme i kontakt med oss på legekontoret. Vi ønsker at alle som tidligere har brukt Helserespons for å komme i kontakt med oss nå heller bruker Helsenorge, vi vil på sikt ikke ta imot meldinger via Helserespons.

Du kan finne informasjon om hvordan du bruker Helsenorge ved å trykke på Mer oppe til høyre, velg Lenker. 

Datasystem

20. september 2016

Vi bruker datasystemet Infodoc plenario.

Parkering

14. april 2015

Vi informerer om at det dessverre ikke er noen parkeringsmuligheter for pasienter ved vårt legekontor. Nærmeste parkeringhus er Bystasjonen.

Akuttimer

15. februar 2011

Hver dag har vi holdt av timer for problemstillinger som må avklares samme dag. Disse timene bestilles via telefon fra kl. 08:00 hver dag (ikke SMS eller Internett). Gi beskjed om at du trenger en akuttime og hva det gjelder. Dersom din fastlege ikke er tilgjengelig når du trenger time samme dag vil du få komme til hos en av de andre legene.

Tidspkt for akuttime er kl 11:00-11:40  og 13:30-14:00. Akutte livstruende sykdommer tas selvsagt imot med det samme.

Varighet av akuttime er som oftest ca 5-10 minutter. Problemstillinger som kan vente blir ikke behandlet der og da, man må komme tilbake for disse.

Angående faktura

4. november 2010

Vi tar i mot både kontant- og kortbetaling. Man kan også velge mobilbetaling uten gebyr, dersom den betales innen 24 timer.

Ved utskrift av faktura/giro vil det bli lagt til et gebyr.

Avbestilling av time må skje før kl 12.00 virkedagen før, for sen avbestilling vil medføre fakturering av time. Dette gjelder også hos barn og ved frikort.

All fakturering og innkreving administreres av Convene. Dersom du ber om å få betalt via faktura, samtykker du i at ditt navn, adresse, telefonnummer, besøksdato og det forhold at du har vært i kontakt med legen overføres til Convene.

Dersom du er usikker på om du har ubetalte fakturaer kan du finne disse på https://my.pasientsky.no/no/ (logg inn med bankID).

Tlf.nr til Convene kundeservice: 21627320